Rungtynes geriau pradėjo aikštės šeimininkai (3:1), tačiau 20 dvikovos minutę priekyje (10:7) jau buvo kauniečiai.

39 rungtynių minutę komandas jau skyrė dviženklė persvara – 23:13 ir uteniškiams sugrąžinti rungtynių intrigos nebepavyko.

“LSU-Lūšies” (1 pergalė, 13 pralaimėjimų) gretose nesustabdomas buvo 14 įvarčių (3 iš 7 m) įmetęs Saulius Katkevičius, po 6 pridėjo Karolis Damdrauskas ir Evaldas Vėta, 3 – Marius Kairys.

Utenos komandą (1 pergalė, 1 lygiosios, 12 pralaimėjimų) nuo pralaimėjimo bandė gelbėti Arūnas Urbonas, įmetęs 12 (5 iš 7 m) įvarčius, po 3 pridėjo Marius Deveikis ir Šarūnas Bikus.

Donatas Pocius (Kauno „LSU-Lūšies“ vartininkas): „ Pagaliau iškovojome pirmąją pergalę. Visą sezoną dirbome su komanda, realizavome derinius, kuriuos buvo numatęs treneris, šįkart gerai sužaidė komandos atsitraukę žaidėjai, puikiai vadovavo mūsų komandos senbuvis Saulius Katkevičius. Jis be abejonės yra naudingiausias šių rungtynių žaidėjas, padėjęs mums iškovoti pirmąją pergalę. Tikimės, kad ji bus ne paskutinė.“

Andrius Katinas (HC „Utena“ žaidėjas): „Rungtynes vertinu labai blogai. Pralaimėjome iki tol nė vienos pergalės neturėjusiai ekipai, taip žaisti negalima, ypač prieš susirinkusiu savus žiūrovus, namų arenoje. Kitą kart būsime labiau susikoncentravę ir sieksime pergalės.“