Kiekvienais metais turnyras pritraukia vis daugiau gerbėjų. Šie metai žada būti ne išimtis. Turnyre kovos praeitų metų čempionas – Tadas Jonkus. Taip pat išvysime jau pasaulyje gerai žinomus lietuvių vardus: Sergei Maslobojev, Martynas Danius ir Kęstutis Smirnovas.

Bene labiausiai visus nustebinusi žinia – kurį laiką nematytas vienas populiariausių Lietuvos kovotojų – Remigijus Morkevičius. Tarptautinė Bušido federacija pakviesti prieštaringai vertinamą ir skandalingai pagarsėjusį sportininką priėmė po sporto fanams surengto balsavimo, kuriame sporto fanatikai ir prijaučiantys galėjo išsakyti savo nuomonę. Remigijus Morkevičius ne tik iššovė į pirmąją populiariausiųjų vietą, bet ir sugebėjo dideliu skirtumu atitrūkti nuo kitų kovotojų. Tokie rezultatai inicijavo spontanišką federacijos prezidento D. Simanaičio sprendimą pakviesti sportininką dar kartą lipti į ringą. „Mes tikrai nepalaikome jokio neteisėto elgesio ar kitokių teisės pažeidimų, bet tai yra sportas, o mes stengiamės dėl savo žiūrovų bei ne tik norime, bet ir privalome reaguoti į gerbėjų pageidavimus. Tai daryti privalome jei norime išlikti įdomūs ir kaip iki šiol – pirmaujantys, ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje” , - kalbėjo D. Simanaitis.

Lapkričio 15 d. Siemens Arenoje žiūrovai turės progą pamatyti šiuos lietuvius: Tadą Jonkų, Martyną Danių, Igną Barysą, Sergei Maslobojev, Remigijų Morkevičių, Tomą Pakutinską, Herkų Lukošiūną, Mindaugą Beržicką, Kęstutį Smirnovą, Karolį Buslį, Martyną Jasiūną.

Visi sportininkai intensyviai ruošiasi turnyrui, na o fanams šiemet rengiamas dar vienas siurprizas – kiekvienas norintis turės galimybę dalyvauti renginyje lapkričio 14 d. Šarūno viešbutyje, Sporto bare, kurio metu bus sveriami visi sportininkai, bei lauks speciali programa.