„Ėmėme ir sugriuvome, – situaciją nusivylęs komentavo „Ryto“ treneris Dainius Adomaitis, pirštu baksnojęs į prastus savo komandos sprendimus įtemptu metu ir žioplas klaidas. – Privalome išmokti priimti sprendimus, kai esame pavargę. Jokių pasiteisinimų aš čia neieškau.“

Visai kitos nuotaikos buvo „Žalgirio“ strategas Šarūnas Jasikevičius, tačiau po mačo jis keletą kartų pakartojo, kad sureikšminti šio susitikimo rezultato tikrai nereikėtų.

„Malonu laimėti tokias rungtynes. Jos buvo tokios, kokių ir tikėjomės. Reikia iš naujo pajusti šitą kovos atmosferą, naujiems žaidėjams prie jos prisitaikyti. Kol kas abi komandos yra labai toli nuo savo tikrojo veido, tačiau netrukus jį turėtų parodyti, – kalbėjo Šaras. – Smagus taškas, o dabar žygiuojame toliau“.

Jau penktadienį žalgiriečių laukia Eurolygos turnyro startas ir pirmosios rungtynės su Vitorijos „Baskonios“ ekipa. Ir, anot „Žalgirio“ trenerio, rungtynėse su galingesniais varžovais iš tokios situacijos išsikapstyti greičiausiai nepavyktų.

„Yra momentų, kurie labai geri – gerai, kad turime charakterį ir galime ištraukti rungtynes. Bet jeigu tau smulkios detalės kainuoja daug taškų, stipresni varžovai nubaus iš karto. Surinkome puikius vyrus, bet kad ateitų automatizmas, reikia praeiti dar daug ką“, – pažymėjo jis.