„Ryto“ komanda priekyje buvo didžiąją rungtynių dalį, o keletą kartų sostinės krepšininkai buvo įgiję ir dviženklį pranašumą.

10 taškų persvara vilniečiai pirmavo ir ketvirtojo kėlinio pradžioje (69:59), tačiau tuomet varžovams pralaimėjo atkarpą 3:11 ir intriga vėl sugrįžo (72:70 likus žaisti 3 min.).

Visgi lemiamas minutes sėkmingiau sužaidė „Rytas“, dar kartą įkvėptas galingo pagrindinio mačo herojaus Dominique'o Suttono darbo gynyboje ir galingo dėjimo.

Amerikietis ant savo pečių vilniečius tempė pirmoje rungtynių pusėje, kai iki ilgosios pertraukos surinko 17 taškų, pataikęs visus 6 savo metimus iš žaidimo.

Rungtynes D. Suttonas baigė iš viso per 30 min. pelnęs 21 tašką (6/9 dvit., 2/2 trit., 3/5 baud.), atkovojęs 5 kamuolius ir surinkęs 28 naudingumo balus. Puolėjas išprovokavo 9 varžovų pražangas.

„Galbūt baigėsi kuras“, – šyptelėjo D. Suttonas. Tai juk krepšinis. Jaučiausi gerai, gal po pertraukos šiek tiek praradau ritmą. Esu patenkintas tiek komandos žaidimu, tiek ir asmeniniu pasirodymu“, – džiaugėsi D. Suttonas.

„Kovėmės 40 minučių, žiūrovai išvydo geras, atkaklias rungtynes. Žinojome, kad „Partizan“ yra gera komanda, savo gretose turinti pavojingų krepšininkų, tačiau su jais gana sėkmingai susitvarkėme“, – tvirtino amerikietis.

„Neabejotinai, ši pergalė mums suteiks energijos. Prieš tai laimėjome penkis mačus iš eilės, sudėliojome viską į vietas, ekipą papildė su Arciomu Parachouskiu, kuris labai padeda mums po krepšiu tiek gynyboje, tiek puolime. Reikia tikėtis, jog pavyks toliau pratęsti šią seriją“, – rūbinėje vylėsi D. Suttonas.