Paklaustas, kaip kilo idėja filmuoti savo treniruotes užsienio sporto klubuose, Ironvytas sakė, kad viskas išsivystė natūraliai.

„Pastaruoju metu nemažai keliauju ir natūralu, kad viešint svetur ieškau kur pasportuoti. Kas kartą aplankęs naują sporto salę pamatau ką nors naujo, įdomaus, nematyto. Kilo mintis, kad būtų smagu pasidalinti įspūdžiais su treniruoklių salės entuziastais Lietuvoje, ir taip gimė pirmieji „IronQuest“ video Youtube kanale iš atostogų Kipre.

Pamatęs, kad yra gana didelis susidomėjimas nusprendžiau nufilmuoti daugiau video ir padaryti specifinių kelionių laidų ciklą „IronQuest“. Jau kuris laikas „chebra“, kurie mane seka feisbuke ar Instagrame matė nuotraukas bei video ištraukas iš įvairių užsienio treniruoklių salių ir jau nekantraudami uždavinėjo klausimą „Tai kada gi tas „IronQuest“ pasirodys?“. Taigi su džiaugsmu pranešu, kad jau netrukus visas laidas pamatysite per DELFI TV, -neslepė džiaugsmo atlikėjas.

Ironvytas įsitikinęs, kad jo reportažai bus įdomūs ne tik sportininkams, ar sveiką gyvenimą būdą propoguojantiems žmonėms, tačiau ir kelionių mėgėjams.

Ironvytas pasakoja, kad treniruoklių salės paieška užsienyje gali tapti tikru iššūkiu. „Kai nuvykau į Paryžių, maniau, kad be problemų rasiu nors vieną sporto klubą jame. Tačiau atsitiko taip, kad iš trijų bandytų – nei viename nepavyko pasportuoti. Du buvo uždaryti, o trečiame vienkartinio apsilankymo kaina buvo neadekvati. Nesportiški tie paryžiečiai,“ – juokėsi Ironvytas.

Ironvytas jau apsilankė ir „IronQuest“ laidose įamžino Didžiosios Britanijos, Graikijos, Lenkijos, Latvijos, Norvegijos, Rusijos sporto klubus ir jau planuoja naujas keliones.