„Persilaužimas įvyko trečiajame kėlinyje, gynyboje nesudirbome taip kaip reikia, neapsiginėme nuo jų pikenrolo. Jie atsipliešė 10 taškų ir tada jau tapo sunku juos pavyti. Jie yra viena iš geriausių Europos komandų ir moka žaisti kai susikrauna persvarą. Buvo jau sunku kažką padaryti, aišku stengiamės, bet nepavyko.

Kol kas tikrai, turbūt krepšinio Dievai nuo mūsų nusisukę, nekrenta tie metimai, bet dirbame, žiūrėsime, kažkada pradės kristi“, - po rungtynių kalbėjo komandos kapitonas Paulius Jankūnas.

„Jeigu aš galėčiau komentuoti teisėjų sprendimus, tikrai pakomentuočiau. Tačiau dabar turime peržiūrėti įrašą ir tada spręsti kaip kas buvo. Jei kažkas ir buvo, mes, žaidėjai klystame aišktelėje, todėl teisėjai irgi gali klysti“. – žurnalistams kalbėjo Edgaras Ulanovas.

„Nemanau, kad žaidėme blogai. Antroje pusėje kažko pritrūko, analizuosime. Jie labai gerai pataikė, jie aukšto lygio komanda, kuri 40 minučių žaidžiaa laba gerai, mes sužaidėme neblogai, tačiau ne visas 40 minučių. Neatlaikėme ir jie nutolo“, - sakė Martynas Pocius.