Praeitą savaitgalį, kartu su antruoju Lietuvos vandenlenčių čempionato etapu, buvo triukšmingai atidarytas "Flip Point" vandenlenčių parkas, kuris yra įsikūręs Pastovio ežere.

Šeštadienį Molėtai sulaukė labai daug svečių iš visos Lietuvos. Čempionatą stebėjo ne tik sportininkai, bet ir būrys smalsuolių.

Antrajame etape prizines vietas vyrų mėgėjų grupėje pasidalino: Mindaugas Jaugelis, Gustautas Januškevičius ir Marius Kubilius. Profesionalų tarpe šį kartą nepralenkiamas buvo Povilas Vaisiauskas, jo oponentai Jonas Kriščiūnas ir Domantas Kazickas pasidalino antrąją ir trečiąją vietas.

Moterų grupėje labiausiai pasižymėjo jaunausia čempionato dalyvė - Goda Simanavičiūtė, antroji liko Živilė EInikytė, o trečiąją vietą užėmė Radvilė Čepukėnienė.

Vaikų trejetukas išsidėstė tokia tvarka: pirmasis - Danielius Kriščiūnas, antrasis - Benas Bložė, trečiasis - Justas Knippenberg.

Birželio aštuonioliktą dieną Lietuvos vandenlenčių čempionatas keliaują į pajūrį, kur sportininkai savo jėgas išbandys Wake Inn vandenlenčių parke.