„Kas bus jiems išvykus? Palengvėjimas? Palengvėjimas yra palengvėjimas... Negali taip būti jokioje komandoje. Jie atvažiavo čia daugiau dėl šou, o ne dėl krepšinio. Labai gaila, kad jie nesuprato, ką mes jiems davėme. Žaidimas, treniruočių procesas, viskas dėl to nukentėjo. Aišku, jie mums irgi davė... bet mes tą suprantame. Jie to dalyko nesupranta, kad mes jiems daug davėme. Tegul LaVaras pyksta, jei nori. Jei vieną dieną pasikalbi, o vėliau vėl pykčiai, tai geriau jau nesikalbėti. Nesame labai susipykę, nėra tarp mūsų didelio kontakto.

Išvykti yra individualus jų spendimas. Jie ką sugalvoja, tą daro. Taip negalima elgtis. Vaikai nori žaisti, eiti į profesionalų krepšinį. Ar čia pavyzdys, kaip reikia elgtis? Aš suprantu, myli šeimą... Aš irgi myliu savo vaiką, bet kiek aš leisdavau Gelo žaisti, nors gerai žaidžiantis mano vaikas sėdėdavo.

Aš netgi aukodavau savo ir darydavau, kad jiems geriau būtų. Gaila, kad jie to nesuprato. Šešiolikos metų vaikas, jis jokioje pasaulio lygoje negali žaisti, ypač LKL. Kalbant apie tą pareiškimą apie Melo grįžimą kitam sezonui.. čia tų pasisakymų garsių buvo labai daug, nesivėliau į tuos komentarus, bet aš kaip numaniau, taip ir yra. Yra visokių dalykų. Paliekame viską jų sąžinei, mes jiems tikrai nerūpime. Dabar žmones pažįstame, bus įdomu pažiūrėti, kaip jiems seksis. Aš piktumo jokio nelaikau. Man tik keista, kai iš pradžių būni apsikabinęs, o po to nesikalbi. Tai nereikia daryti tų pareiškimų tuomet.

Pavargau visapusiškai. Pastarosios pergalės atgaivino, prieš tris savaites buvo sunku tikrai, patikėkite. Nesinori įžeisti jų, žmonės padėjo, bet mums sunku tikrai. Tie kurie sekė, tie supranta. Mes galiausiai nutarėme žaisti tik su Gelo. Tuomet mes žaidėme gerai ir tos trys pergalės yra to priežastis. Gelo galėjo mums padėti, jis Prienuose gavo nemažai krepšinio supratimo. Gelo būtų gavęs dar daugiau, jei šalia nebūtų buvę LaVaro.

Kai meti nesąmonę, bandai paaiškinti jam, kad negerai, o tėvukas garsiai rėkia „mesk ir kitoj atakoj tokį“... Gelo neblogas berniukas, o Melo dar jaunas. Ką jis čia gavo... gavo tikrai daug patirties, naglas yra, bet turi suprasti, kad reikia ir pasiginti kažkada“, – pasakojo V. Šeškus.