Renginio metu krepšininkai ir futbolininkai varžėsi mušdami 11 metrų baudinius bei mėtydami tritaškius. Vėliau sportininkai išbandė jėgas spirdami nuo aikštės vidurio į tuščius vartus bei mesdami nuo krepšinio aikštelės vidurio.

Geriausiai rungtyse sekėsi buvusiam futbolo rinktinės puolėjui Andriui Veličkai, Jonui Mačiuliui bei naujajam krepšinio rinktinės kapitonui Mantui Kalniečiui – A. Velička vienintelis pataikė į krepšį nuo aikštės vidurio, o M. Kalnietis ir J. Mačiulis abu taikliai smūgiavo į vartus nuo vidurio atžymos.

„Šiuo metu intensyviai rengiamės „Eurobasket 2017“, bet tokie renginiai kaip šis yra puiki pramoga ir padeda prasiblaškyti. Buvo labai smagu pabendrauti su futbolininkais ir draugiškai pasivaržyti bei pažiūrėti kas kur geriau jaučiasi – ar krepšininkai futbolo aikštelėje, ar futbolininkai krepšinio aikštelėje“, – sakė nacionalinės krepšinio rinktinės kandidatas Jonas Mačiulis.

„Labai puiki iniciatyva, tikiuosi, kad ateityje turėsime daugiau bendrų renginių, tiek dėl sirgalių, tiek dėl mūsų pačių. Rungtynės su krepšininkais vyko tikrai draugiškoje atmosferoje, linkime jiems kuo didžiausios sėkmės Europos čempionate“ , – teigė Lietuvos futbolo rinktinės gynėjas Georgas Freidgeimas.