Į šiuos klausimus jau greitai atsakys vienas „Eurobasket 2017“ laukimu gyvenantis krepšinio gerbėjas Erikas Jankauskas.

Jam atiteko pagrindinis konkurso „Rinktinis“ prizas - galimybė visą dieną praleisti su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine, įsitraukiant į visas numatytas rugpjūčio 15-osios darbotvarkės veiklas, pradedant rytine treniruote, kelione rinktinės autobusu, baigiant Lietuva-Prancūzija kontrolinių rungtynių stebėjimu Kauno „Žalgirio“ arenoje nuo žaidėjų suolelio, vilkint specialiai laimėtojui skirta apranga.

Likusiems 9 finalininkams atiteko krepšinio marškinėliai su rinktinės parašais

Norint vienai dienai tapti 13-uoju rinktinės nariu – „#RINKTINIU“, tereikėjo registruotis DELFI žaidime, adresu http://apps.delfi.lt/rinktinis, užpildyti dalyvio anketą ir įkelti nuotrauką arba filmuką, parodantį, kaip mylite ir palaikote Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę: dedate į krepšį, atliekate savo sukurtą dainą, deklamuojate eilėraštį ar kitu būdu atskleidžiate meilę rinktinei.

Penki, daugiausiai DELFI skaitytojų balsų surinkę dalyviai, pretendavo tapti „#RINKTINIU“ – vienai dienai prisijungti prie šalies rinktinės.

Į antrąjį finalininkų penketą buvo galima patekti parduotuvėse „Elektromarkt“ perkant bet kurią LG prekę ir registruojant pirkimo kvitą.