Nuo pat rungtynių pradžios šeimininkai nebuvo svetingi klaipėdiečiams, dar pirmajame kėlinyje susikrovę 14 taškų pranašumą. Visgi, “Nafta-Uni-Akvaservis” komanda nebuvo linkusi pasiduoti ir jau antrojo kėlinio viduryje vilniečių pranašumas ištirpo iki minimumo – 38:37. Po minutės pertraukėlės sugrįžę “Perlo-MRU” krepšininkai perėmė iniciatyvą iš varžovų ir vėl ėmė tolti, rezultatyviose rungtynėse prieš ilgąją pertrauką susikrovę 14 taškų pranašumą – 56:42.

Antrojoje rungtynių dalyje klaipėdiečiai lipo ant kulnų varžovams, tačiau pakreipti rungtynių kita linkme taip ir nepavyko – Vilniaus krepšininkai atlaikė svečių spaudimą ir iškovojo pergalę rezultatu 90:82.

Po rungtynių “Perlo-MRU” vyr. treneris Mindaugas Sakalauskas, paklaustas, kas lėmė pergalę, sakė: “Pagaliau laimėjome kovą dėl atšokusių kamuolių, taip pat, antrojoje rungtynių dalyje susitvarkėme su varžovais gynyboje. Didelis postūmis buvo sėkmingas Dominyko Domarko žaidimas, kuris buvo laiku ir vietoje – tai padarė didelę įtaką rungtynių baigčiai.”

Nugalėtojų gretose išsiskyrė jau minėtasis D.Domarkas, kuris pelnė 23 taškus, į krepšį atakavęs pavydėtinu taiklumu (6/8 dvitaškiai, 3/5 tritaškiai ir 2/2 baudos) ir surinkęs net 30 naudingumo balų. Jam puikiai talkino Antanas Udras, pelnęs 20 taškų ir surinkęs 34 naudingumo balus. Pralaimėjusių gretose išsiskyrė gynėjas Mindaugas Stašys, pelnęs 21 tašką.