Tada Stankevičiaus auklėtiniai susitikimą pradėjo spurtu 7:2, tačiau neilgai trukus svečiai kelissyk iš po krepšio lengvai pelnė taškus ir išlygino rezultatą (9:9). Ketvirčio pabaigoje ekipos apsikeitė taikliomis atakomis, o kėlinį įspūdingu dėjimu su pražanga baigė Giedrius Staniulis ir jo ekipa po pirmų dešimties minučių pirmavo 22:17.

Svečiai iniciatyvą perėmė antro kėlinio viduryje. Rashaunas Broadusas greitoje atakoje pelnė du lengvus taškus, kitame greitame išpuolyje sėkmingai asistavo Arvydo Šikšniaus dėjimui (28:30). Du taiklūs Edgaro Stanionio tritaškiai ketvirčio pabaigoje leido „Juventus“ nutolti (32:40).

Minutės pertraukėlės aikštelės šeimininkai buvo priversti prašyti sužaidus tris minutes (34:47). Tačiau ir tai vaisių nedavė – Simas Buterlevičius du kartus pataikė iš toli ir svečiai dar labiau nutolo (36:53). Ovidijus Varanauskas individualiais veiksmais bandė užvesti komandos draugus kovai, tačiau visas jo pastangas niekais vertė taiklūs E.Stanionio tritaškiai – 50:67.

Prienų krepšininkai galutiniai subyrėjo ketvirtajame kėlinyje. Valdas Dabkus pelnė penkis taškus iš eilės, dar po dvitaškį pataikė Nikita Barinovas ir R.Broadusas ir rungtynių baigtis tapo aiški (50:79). „Prienai“ stebuklo nesukūrė ir „Juventus“ iškovojo užtikrintą pergalę – 91:56.

„Prienai“: Giedrius Staniulis 11 tšk., Ovidijus Varanauskas 11 tšk., Arnas Labuckas 10 tšk. (7 at. kam.).

„Juventus“: Vaidas Čepukaitis 16 tšk., Edgaras Stanionis 14 tšk., Rashaunas Broadusas 13 tšk. (6 at. kam., 8 rez. perd., 8 per. kam.),