Pirmą vietą mažesnių nei 60 pėdų laivų klasėje užėmė po Jungtinių Amerikos Valstijų vėliava plaukianti Babadoso komanda su TP52 jachta „Conviction“ (laikas - 6 val. 07:06 min.), antrą – Lietuvos įgula su „Volvo 60 Farr“ jachta „Ambersail“ (laikas - 6 val. 09:09 min.). Trečia liko Naujosios Zelandijos įgula su „Bruce Farr“ jachta „Cuba Libre“ (laikas - 6 val. 31:45 min.)

Toks geras rezultatas labai nustebino ne tik varžybų organizatorius, bet ir kitus regatos dalyvius. Po regatos Barbadoso sostinės Bridgetowno krantinėje inkaruotos jachtos įgulą priplaukė pasveikinti ne tik vienas kitas regatos dalyvis, bet ir žiūrovai. Organizatoriams nuostabą kėlė tai, jog vietos vandenų nepažįstančių lietuvių įgula netruko išsiveržti į priekį ir visą laiką buvo buvo pirma.

Regatoje dalyvaujančios jachtos - skirtingo dydžio ir plaukia skirtingais greičiais. Todėl joms regatos organizatoriai buvo nustatę skirtingus starto laikus. Pavyzdžiui, mažiausia ir lėčiausia jachtų klasė startavo 7 val. ryto. Kitos įgulos starto liniją kirto vis vėliau ir vėliau, o viena paskutiniųjų ją praplaukė, bene, sportiškiausia regatos jachta – „Ambersail“.

„The Mount Gay Round Barbados 2015“ regata yra tradicinis, Karibų atostogų sezono įkarštyje, organizuojamas renginys. Regata šiemet vyksta nuo sausio 16 iki 24 dienos. Regatą organizuoja vietos Turizmo ministerija.

Į regatą iš viso pasaulio suplaukia įvairių tipų burlaiviai. Jie varžosi savo klasėse, kurių iš viso yra penkios. Lietuvių įgula „Ambersail“ plaukia greičiausioje, sportinių laivų klasėje, o jos pagrindiniai konkurentai – Barbadoso komanda.