„Buvome gerai nusiteikę, ypač dėl to, kad žaidžiame savo fanų akivaizdoje. Žinoma, reikia daug ką tobulinti. Trūksta susikalbėjimo gynyboje. Rungtynės nebuvo lengvos, kaip galėjo pasirodyti“, – spaudos konferencijoje kalbėjo Paulius Jankūnas.

Puolėjas Jonas Mačiulis pabrėžė, kad turkai stiprūs varžovas ir taip pat džiaugėsi, kad komanda didžiąją dalį rungtynių pildė trenerio nurodymus

„Malonu, kad pasiekėme pergalę. Turkija nėra silpnas varžovė, tai – elito komanda. Žinoma, jie daug bandė, leido jaunimui palošti, eksperimentavo. Mes neblogai žaidėme tiek puolime, tiek gynyboje, gerai perdavėme kamuolį, gerai keitėmės. Žaidėme komandinį žaidimą. Pabaigoje jauniems žaidėjams gal pritrūko šiek tiek pykčio. Tikriausiai, kai žaidėjai negalvos apie vietą komandoje, sumažės įtampa ir viskas susigulės“, – svarstė J. Mačiulis.

„Džiaugiamės pergale pradėję turnyrą. 35 minutes tikrai neblogai atrodėme, buvo neblogų momentų. Kelios paskutines minutės truputį sugadino vaizdą. Bet tai yra draugiškas turnyras, abi komandos sprendžiame savo užduotis, jų su laiku atsiranda daugiau“, – spaudos konferenciją užbaigė Renaldas Seibutis.