„Nepalikome jiems šansų nė vieneriose rungtynėse, – džiaugėsi G.Krapikas. – Kita vertus, smagu, kad visas rungtynes žaidėme koncentruotai, susikaupę ir agresyviai. O dabar lauksime, kokį priešininką mums duos kita pusfinalio pora.“

– Su kuo norėtumėte žaisti finale?

– Su tuo priešininkų pasirinkimu būna pavojinga. Mums reikia galvoti apie savo žaidimą ir tai, kaip išlaikyti formą bei pasiruošti finalui. Su kuo teks, tuo ir žaisime. Vis tiek tikslas nesikeičia – apginti čempionų titulą.

– BEKO-LKL atkrintamosiose „Žalgiris“ dominavo ir prieš „Lietkabelį“, ir prieš „Juventus“. Gal prieš finalą norėjosi rimtesnių išbandymų?

– Jausmas dvejopas. Juk negaliu specialiai žaidėjams sakyti, kad padarytume intrigą. Kiekvieneriose rungtynėse turėjome uždavinius, kuriuos norėjome įvykdyti. Vyrai juos įvykdė, todėl išėjo toks skirtumas. Ar tai atsilieps finale, pamatysime. Svarbiausia išlaikyti tą formą, agresyvumą ir užtikrintumą.

– Taip triuškinant varžovus įmanoma žaidime atrasti ko nors neigiamo?

– Pirmojoje rungtynių pusėje pralaimėjome kovą po krepšiu, kas mums nėra būdinga. Be to, per dažnai leidome jiems rinkti taškus žaidžiant vienas prieš vieną. Visada yra ką taisyti. Norisi žaisti idealiai, bet retai kada taip pasitaiko.