Net keturi „Žalgirio“ žaidėjai surinko po 17 naudingumo balų. Vienas iš jų – 3 iš 4 tritaškių įskraidinęs Edgaras Ulanovas. Puolėjo sąskaitoje 13 taškų. Paprašytas įvertinti, kas turėjo didžiausią įtaką pergalei, E. Ulanovas buvo kategoriškas.

„Gynyba, visi sakys, kad tritaškiai, bet aš sakau, kad gynyba. Manau, kad gynyba šiemet mus turėtų vesti į pergales ir dėka tos gynybos, kaip matome, mes jau ir turime rezultatą. Sakoma, kad jei nepraleisime 80 taškų, tada laimėsime. Matome, kad šią savaitę tai tikrai pasiteisino. Manau, kad gynyba turėtų būti mūsų veidas ir toliau“ , - rūbinėje kalbėjo E. Ulanovas.

Vienas iš geresnių sezono rungtynių puolime sužaidęs žalgirietis įvertino komandos žaidimą žaidžiant be dviejų pagrindinių sudėties žaidėjų

„Tikrai svarbu kai Derrickas Waltonas gerai žaidžia, jis tikrai turi privalumų. Gali išdraskyti visą gynybą, numesti, atlikti gerą perdavimą. Labai svarbu, kad jis mums padėtų, nesvarbu rotacija didesnė ar mažesnė, mes visada iš jo tikimės gero žaidimo. Kartais jam yra sunkiau, nes jis Europoje nežaidęs. Apskritai, kai rotacija sumažėjusi, kiekvienas žmogus yra svarbus.

Turime 12 žaidėjų, kurie gali išeiti ir padėti. Tuo pačiu, kai turime traumuotų žaidėjų, jaunimas tikrai negadina vaizdo, treniruotėse gerai dirba. Sezonas ilgas, atsitinka visokių dalykų. Reikia pasidžiaugti, kad šiandien išlošėm. Tvarkaraštis nelengvas. Poryt vėl varžybos“ , - kalbėjo E. Ulanovas.