Lietuviai 4 taškais be atsako pradėjo rungtynes, tačiau varžovai neleido įsismaginti šeimininkams ir po tolimo metimo išsiveržė į priekį (7:6). Bet varžovai pirmavo neilgai, lietuviai iš karto atsakė keliomis sėkmingomis atakomis ir po minutės jau turėjo 6 taškų persvarą (13:7). Iki ketvirčio pabaigos žaidimas apsilygino, tačiau pranašumą išlaikė Lietuvos komanda (17:15). Didžiąją laiko dalį pirmajame kėlinyje lietuviai žaidė be savo lyderio Domanto Sabonio.
Antrajame ketvirtyje vyko lygi kova ir S. Štombergas vėl į aikštę išleido D. Sabonį. Po pastarojo dėjimo šeimininkai pirmavo 24:17 (5min.). D. Sabonio vedini lietuviai iki didžiosios pertraukos perėmė iniciatyvą ir sukaupė dviženklę persvarą (37:25).

Aktyviai tiek puolime, tiek gynyboje žaidę lietuviai trečiajame kėlinyje sužaidus 5 minutes neleido varžovams priartėti (44:30). Šeimininkai gerai kovojo dėl atšokusių kamuolių ir išnaudojo savo progas atakuojant, o latviai sunkiai rinko taškus. Vienu metu Lietuvos komanda turėjo 18 taškų persvarą ir tik baigiantis ketvirčiui svečiams pavyko kiek sušvelninti skirtumą (52:37).

Paskutiniame ketvirtyje lietuviai kontroliavo situaciją didžiąją laiko dalį, tačiau baigiantis mačui kiek atsipalaidavo ir tuo pasinaudoję latviai atkūrė intrigą. Likus žaisti 27 sekundes ekipas skyrė tik 6 taškai. Tačiau per likusį laiką šeimininkai pergalės iš rankų nepaleido.

Rezultatyviausias Lietuvos komandoje dvigubą dublį atlikęs D. Sabonis, žaidęs tik 19 min. Puolėjas pelnė 18 taškų (6/11 dvitaškiai, 0/1 tritaškis, 6/6 baudos) ir atkovojo 14 kamuolių (29 naudingumo balai). Martynas Varnas ir Jokūnas Švambaris surinko po 7 taškus.