Nepriklausomi statybos darbų vadovai Nigelis Holderis ir Larry‘is McNulty birželio 12 dieną N. McNulty prekabiniu nameliu iškeliavo iš Anglijos pakrantės miesto Doverio. Nuo to laiko vyrai tebėra kelyje: jie aplankė Volgogradą, Žemutinį Naugardą, Kaliningradą, Maskvą ir Samarą – miestus, kuriuose žaidė Anglijos rinktinė, kol galiausiai prasibrovė į čempionato pusfinalį.

Dabar jie grįžta atgal į Maskvą ir liepos 11-ąją tikisi išvysti, kaip Anglijos komanda laimi kovą su Kroatiją, o liepos 15-ąją – ir čempionato finalą.

Draugai staiga prisimena: jie dar neturi bilietų į pusfinalį.

„Anglijos futbolo komanda pateko į puikų didelį nuotykį – tokį nuotykį, kurio nesitikėjo sulaukti. O mes darome lygiai tą patį. Esame tikri, kad būsime saugūs – 99 procentais, nes negali visur būti saugus. Tačiau mes vykome į Ukrainą, mus perspėjo dėl prastos padėties ten, bet taip nebuvo. Tikėjome, kad Rusijos žmonėms patinka į šalį atvykstantys užsieniečiai, tad mes būsime saugūs. Esame tame pačiame nuotykyje kaip ir Anglijos futbolo rinktinė. Reikia tikėtis, jog visi susitiksime finale. O jei kas turite bilietų į pusfinalį – mes jų ieškome“, - sakė Anglijos rinktinės sirgalius Nigelis Holderis.

Kroatijos ir Anglijos rinktinės susitiks liepos 11 dieną 21 valandą Maskvos Lužnikų stadione.