Po pergalės vyriausiasis šiauliečių treneris Gediminas Petrauskas, dalindamasis mintimis apie rungtynes, džiaugėsi komandos pasiektu rezultatu bei pabrėžė, jog „Šiaulių“ krepšininkai buvo verti šios pergalės.

„Mintis buvo kažkokiu būdu gintis kaip komandai, stengtis vienas kitam padėti ir neleisti įsimeti varžovų snaiperiams. Patys puolime turėjome greitai bėgti, kadangi varžovai turi gerą priekinę liniją arba poziciniame žaidime turėjome išnaudoti savo pranašumus. Kai kurie pavyko, kai kurie ne.

Geriau sutikčiau dvigubai pralaimėti kovą dėl atšokusių kamuolių ir atakuoti geresniu procentu iš įvairių distancijų. Tokiu atveju mums reikėtų mažiau kovoti dėl atšokusių kamuolių puolime. Tai, kad mes paėmėme 18 kamuolių puolime prieš galingą varžovų priekinę liniją, rodo mūsų norą. Vyrai tikrai nusipelnė šios pergalės, mus tarkuoja visi ir žinome už ką pralaimėjome daug rungtynių paskutinėmis sekundėmis. Norėjome ir mes paskutinėmis sekundėmis pajusti tą „kaifą“, kurį jausdavo kitos komandos“, - kalbėjo G. Petrauskas.

Treneriui pritarė „Šiaulių“ komandos žaidėjas Artūras Jomantas, rungtynėse su Turkijos klubu surinkęs daugiausiai taškų komandoje – 16.

„Šiame sezone tiek turėjome paskutinių minučių dramų, kad jau niekas nebuvo baisu. Blogiau būti nebegalėjo ir mums pagaliau turėjo nusišypsoti fortūna“, - teigė žaidėjas.