Kartu su Rima dirbusi stilistų, vizažistų ir fotografų komanda jau kurį laiką dairėsi tinkamos pretendentės, o artėjant Mamos dienai, profesionalų komanda suprato, kad tai turi būti R. Antonovienė.

„Mamos dienos proga norėjosi padėti daugiavaikei mamai, todėl pirma mintis kilo, kad tai turi būti Rima, kuri yra šešių vaikų mama. Ji pradėjo keisti kūno formas, stipriai pakeitė savo fizinę būklę, o neseniai jai buvo atlikta ir operacija. Tačiau ne tik kūnas sudaro mūsų grožį, bet ir veidas, šukuosena, makiažas bei drabužiai. Nusprendėme jai skirti tokią dovaną, todėl surizikavome jos paklausti, ar ji sutiktų dalyvauti tokioje akcijoje. Žinoma, jai buvo šokas, nes tuo metu jai neseniai buvo atlikta operacija, todėl ji jautėsi dar gana silpnai. Nepaisant to, ji priėmė šį iššūkį ir buvo laiminga, džiaugėsi ir su malonumu viską priėmė“, – pasakojo „Stiliaus klasė“ įvaizdžio stilistė ir iniciatorė Viktorija Koročina.

Rimos pokyčiai truko visą dieną, tačiau įvaizdžio kūrėjų komanda sako, kad su Rima dirbti buvo labai lengva.

„Ji žinojo, kad esame savo srities specialistai. Žinoma, buvo šiek tiek ir jos prašymų, todėl atsižvelgėme ir į jos norus, poreikius. Nepaisant to, ji mums leido dirbti sava vaga ir sutiko daryti tai, ką siūlėme“, – pasakojo V. Koročina.

Rimai buvo atliktas viso kūno limfodrenažinis masažas, veido procedūra demakiažas, fermentinis pilingas bei uždėta stangrinanti veido kaukė.

Kiek vėliau daugiavaikei mamai buvo nudažyti plaukai, atlikta antakių korekcija, sukurtas makiažas bei parinkti trys skirtingi įvaizdžiai atsižvelgiant į Rimos figūros tipą ir jai tinkančias spalvas.

„Rezultatas pranoko lūkesčius. Ji labai džiaugėsi, nors buvo ir streso, kadangi dirbome beveik iki paskutinio atodūsio. Iš viso buvo pakeisti trys įvaizdžiai, atliktos veido procedūros, makiažas, šukuosenos. Buvo parinktas šventiškas įvaizdis, pavyzdžiui, išėjimui su vyru į restoraną ar kitą renginį, kitas buvo skirtas poilsiui, darbui ar laisvalaikiui, o trečiasis – klasikinė suknelė“, – DELFI kalbėjo stilistė.

Pasiteiravus, kodėl tokiems pokyčiams buvo pasirinkta būtent Rima, su ja dirbusi komanda atsakė, kad sunku būtų įsivaizduoti geresnę kandidatę.

„Artėjo Mamos diena, todėl nusprendėme prisidėti prie jau pradėtų pokyčių jos gyvenime bei atskleisti jos tikrąjį grožį, manome, mums tai puikiai pavyko“, – džiaugėsi grožio specialistai.