Abu vaikinai – Džordanos Butkutės komandos nariai, tad jiems iškritus, kovoti už Džordanos komandos pergalę liko vienintelė Gabija Lokytė, kuri praėjusioje laidoje taip pat tapo viena iš šešių dalyvių, patekusių į „pavojaus zoną“.

Šio sekmadienio kovoje G. Lokytė į mažiausiai žiūrovų balsų surinkusiųjų zoną patekti tikrai nežada ir sako parodysianti visai kitą savo pusę. To pareikalaus ir jai skirta daina, dėl kurios aršios divos kaukę teks nusimesti... Mergina pasirodys su Kastyčio Kerbedžio daina „Nakty“.

Šią savaitę vykusiose repeticijose, gavusi jai neįprastą dainą, Gabija tik lengviau atsipūtė, sakydama, jog tokios lengvos aranžuotės daina jai bus lengvai perkandama. Tačiau prasidėjus repeticijoms paaiškėjo, kad pačiai Gabijai reikia labiau pasitempti, o vokalo trenerė Rosita Čivilytė nepagailėjo dalyvei ir kritikos, sakydama, jog šioje dainoje vien tik rėkavimo nebeužteks, o balsas – dar ne viskas.

G. Lokytė kritiką priėmė labai skaudžiai, o emocijų suvaldyti jau nepavyko. Repeticijos metu mergina prieš kameras pravirko ir pripažino, kad artėjant finalams dėl įtampos ir emocijų pratrūksta net patys stipriausi.

„Man šis projektas yra puiki galimybė parodyti pačias įvairiausias savo spalvas. Noriu stebinti žiūrovus kaskart vis kitokiais pasirodymais ir juos ištobulinti visais 100 procentų. Nesvarbu, kad Džordanos komandoje likau viena, nes maksimalias pastangas į pasirodymus dedu bet kuriuo atveju. Šalia savęs jaučiu savo mokytoją Džordaną ir tikiu, kad toli nueisim ne tik projekto metu. Tikiu, kad būtent Kerbedžio daina yra kiekvienam lietuviui artima sielai, o girdėdamas ją klausytojas išgyvena tą patį jausmą savyje kaip ir aš“, – sako G. Lokytė.

Ar merginai pavyks susitvarkyti su savo emocijomis ir ar sužavės ji žiūrovus savo dainos versija, pamatyti bus galima jau šį sekmadienį 19:30 val. per LNK.