Visus, kas dar dvejoja, ar dalyvauti konkurse, raginame suskubti, nes laiko lieka vis mažiau, o prizai pradžiugins kiekvieną. Be to, tai puiki proga nustebinti savo mylimą moterį. Tėčiai, nufilmuokite savo vaikus, kodėl jų mama yra pati geriausia, atsiųskite mums vaizdo įrašą ir laimėkite savo žmonai nuostabią dovaną.

Parodų ir kongresų centro „Litexpo“ parodos „Vaikų šalis“ organizatoriai kartu su naujienų portalų DELFI laimėjusiai mamai padovanos „Douglas“ grožio rinkinį, kvietimą į makiažo pamokas ir du kvietimus į parodą „Vaikų šalis“. Prizo vertė – 445 eurai. Dar trims mamoms atiteks po „Douglas“ makiažo pamoką ir po du kvietimus į parodą „Vaikų šalis“.

Kaip išrinksime geriausią mamą?

Iki lapkričio 20 d. kviečiame siųsti vaizdo įrašus, kuriuose vaikai pasakoja, kodėl būtent jų mama yra pati geriausia.

Kaip siųsti vaizdo įrašą:

– Paspauskite nuorodą: čia

– Pavadinime parašykite: „Geriausios mamos konkursas“

– Pranešimo tekste nurodykite savo kontaktus

– Vieta: nurodykite, iš kokios miesto esate

– Įkelkite vaizdo įrašą ir paspauskite „siųsti“

Visus vaizdo įrašus skelbsime DELFI portale. Jų trukmė turi būti ne daugiau kaip 1 min. Už kūrybiškus, nuoširdžius, o gal net šmaikščius vaizdo įrašus balsuos ir geriausią mamą rinks portalo skaitytojai bei DELFI redakcija.

Kam atiteks geriausios mamos titulas ir kiti trys prizai, paskelbsime DELFI portale lapkričio 21 d., o šauniausia mama bus apdovanota parodoje „Vaikų šalis“.

„Vaikų šalis“ – vienintelė Lietuvoje specializuota paroda jauniems ir būsimiems tėvams, kurioje puoselėjamos svarbiausios gyvenimo vertybes – šeima, vaikai, meilė ir bendravimas. Šiemet parodoje plačiau kalbėsime apie šeimų naujas tradicijas ir ritualus: savaitgalio pusryčius, atostogas, keliones, sporto ir laisvalaikio užsiėmimus, žaidimus, pokalbius, tradicines šventes. Tėvus pakviesime į įtraukiančias aktualias diskusijas, o mažieji galės savo vaizduotę išlaisvinti įvairiose kūrybinėse dirbtuvėse.

Parodą „Vaikų šalis“ organizuoja Lietuvos parodų ir kongresų centras „Litexpo“.