Čia galima pamatyti darbus iš filmų „Betmenas“ („The Batman“), „Čarlis ir šokolado fabrikas“ („Charlie and the Chocolate Factory“), „Plačiai užmerktos akys“ („Eyes Wide Shut“) ir „Mona Liza“ („Mona Lisa“).

Taip pat Ch. Bracey ilgus metus rinko neonines iškabas iš įvairių pasaulio kampelių. Tai ir paskatino tėvą ir sūnų 2008 metais atidaryti „Dievo sąvartyną“, nes tada namuose jau ėmė trūkti vietos. Prasiplėtus erdvei menininko sąskaita už elektros energiją per savaitę siekia mažiausiai 900 dolerių (800 eurų).

Neseniai viena Marcuso instaliacija Dubajaus aukcione buvo parduota už maždaug 75 tūkstančius dolerių (67 tūkstančius eurų). Pasak menininko, „Dievo sąvartyną“ dažnai aplanko įvairūs žinomi žmonės.

Marcusas papasakojo, kad išmoko šio amato tris dešimtmečius dirbdamas su savo tėvu ir seneliu, kuris po Antrojo pasaulinio karo šachtininko profesiją iškeitė į neoninių iškabų gamintojo darbą.

Jo sūnus Chrisas didžiąją savo gyvenimo dalį kūrė šviečiančias vitrinas Londono centre esančiame Soho kvartale įsikūrusioms sekso reikmenų parduotuvėms. Paskui jis dirbo su režisieriais Stanley Kubriku, Timu Burtonu, fotografu Davidu LaChapelle’iu.

Šeima išgarsėjo tik praėjusiame dešimtmetyje, kai neoninių vamzdelių dirbiniai atsidūrė kolekcionierių ir aukcionų namų dėmesio centre.
Galerijoje veikia kavinė „Rolling scones“.

Septyniolikos metų Marcuso dukra Amber – taip pat menininkė. Ji piešia grafičius, tačiau tėvas tvirtina, kad ji tęs šeimos tradiciją. Jis pats sako, kad nesiliaus daręs neoninių daiktų, nes tai viso jo gyvenimo veikla.