„Dydis svarbu“ – vienas iš pornografijos mugės „Venus“, nuo ketvirtadienio šurmuliuojančios Berlyne, šūkių. Šiais metais forumas mėgaujasi ypatingu dėmesiu. Jį atidarė filmų suaugusiems aktorė Stormy Daniels, tvirtinanti, jog turėjo intymių santykių su pačiu D. Trumpu. Romaną moteris detaliai aprašė spalio 1-ąją išleistoje knygoje „Full Disclosure“.

Stormy dalyvavimas renginyje netgi iš dalies užtemdė pačią ekspoziciją. O paganyti akis tikrai buvo į ką. Eksponuojama daug sekso lėlių, tik lėlėmis jas vadinti nesiverčia liežuvis – tai greičiau manekenai, iš tolo primenantys tikras merginas.

Mugės lankytojai tikrai neturėjo kuo skųstis: pramogų ir eksponatų čia būta kiekvienam skoniui. Įspūdinga ir mados suaugusiems kolekcija. Deja, nepaisant tokio gausaus pasirinkimo, žurnalistams įdomiausias buvo Donaldas Trumpas.

Žinoma, viena iš perkamiausių mugės prekių tapo minėtoji Stormy Daniels knyga. Joje moteris tvirtina, kad romaną su D. Trumpu užmezgusi, kai jo žmona Melania laukėsi sūnaus. Stormy rašo, kad D. Trumpas jai žadėjęs dalyvavimą televizijos laidoje, tačiau pažado netesėjo ir ją apgavo. Be to, kaip meilužis jis įspūdžio, švelniai tariant, taip pat nepalikęs.