Skelbiama, kad šiems drabužiams jų kūrėjas įkvėpimo sėmėsi visame pasaulyje. Marškinėlių dizainą jam pasufleravo Karibų jūra, o kasdienai tinkančias tunikas įkvėpė Artimųjų Rytų aprangos stilius.

Visi šie praktiški drabužiai ne tik malonūs dėvėti ir žiūrėti, bet ir neperkandami kulkų. Dizainerio atstovai teigia, kad šie drabužiai, kurie skirti tiek moterims, tiek vyrams, turėtų būti aktualūs valdžios įtakingiausiems, verslo pasaulio lyderiams ir saugumo pareigūnams.

Panašu, kad ir šių drabužių kaina lemia pirkėjų išskirtinumą. Pavyzdžiui, vyriškas kostiumas, apsaugantis nuo 9 mm kalibro kulkų, kainuoja nuo 6 iki 8 tūkst. dolerių.

M. Caballero bendrovė mėgstama Meksikos valdžios pareigūnų, Jordanijos karaliaus ir ministro pirmininko bei ne vieno Lotynų Amerikos prezidento. Kolekciją mačiusieji teigia buvę sužavėti šių drabužių stiliumi, funkcionalumu ir tuo, kad jų neįprasta funkcija nekrinta į akis.

Dizaineris siūlo ir nuo bombų bei minų saugančius kostiumus bei tradicines neperšaunamas liemenes. Šiuos drabužius gaminanti bendrovė savo produkciją eksportuoja į 23 šalis. Jau 21 metus veiklą vykdanti įmonė ir jos vyriausiasis dizaineris M. Caballero jau apsaugojo per milijoną karių.