Pasklidus žiniai, kad serialo „Sostų karai“ naujasis sezonas gerbėjų nepasieks iki 2017 metų vasaros, jo vietą pavasarį užims specialios muzikinės programos gastrolės po Šiaurės Ameriką.

Programos sudarytojas kompozitorius Raminas Djawadi koncerto, kuris pasižymės ekstravagantiška scenografija, klausytojus muzikos pagalba nukels į realybėje neegzistuojančius pasaulius.

R. Djawadi ir jo orkestras su choru pakvietė žurnalistus į „Warner Bros“ filmavimo aikštelę Berbanke ir suteikė unikalią progą išvesti jų repeticiją bei susidaryti įspūdį, ko galima laukti per pirmąjį pasirodymą, kuris vasario 20 dieną vyks Mineapolyje.

R. Djawani buvo žmogus, kuris rūpinosi visa serialo muzika, o ne tik sukūrė įsimintiną pradžios muzikinę temą. Kompozitorius muzika prakalbino ir pagrindinius šeimų namus ir net konkrečius veikėjus, pavyzdžiui, Arya Stark, Joną Snow ir Daenarys Targaryen.

„Sostų karai“ tapo tikru televizijos fenomenu ir sulaukė ne tik žiūrovų, bet ir kritikų liaupsių. Serialo kūrėjų sąskaitoje – „Auksiniai gaubliai“, SAG apdovanojimai, BAFTA ir kelios „Emmy“ statulėlės.