Serialo „Vaikštantys numirėliai“ patirtis bus ne vienintelė su kultiniu televizijos serialu susijusi renginio atrakcija. Susitikti su gerbėjais į „Comic Con Baltics 2019“ renginį atvyksta ir garsusis Simon vaidmenį seriale įkūnijęs aktorius Steven Ogg.

„Steven Ogg yra išskirtinė kino pasaulio asmenybė, galinti pasigirti ne tik stipriais ir įsimintinais projektais bei įkūnytais veikėjais, bet ir prestižiniais apdovanojimais. Nors „Vaikštantys numirėliai“ yra vienas ryškiausių aktoriaus personažų, tačiau tikrai ne vienintelis. Jis taip pat vaidino seriale „Vakarų pasaulis“ (angl. „Westworld“), įkūnijo pagrindinį vaidmenį garsiajame kompiuteriniame žaidime „GTA V“, - sako D. Krasauskas.

Seriale „Vaikštantys numirėliai“ aktorius praleido beveik tris sezonus – nuo 2016-ųjų iki 2018-ųjų metų.

„Per daugiau nei dvejus filmavimo aikštelėje praleistus metus Steven Ogg buvo ryškiai matomas tarp tokių žvaigždžių kaip Andrew Lincoln, Jon Bernthal, Sarah Wayne Callies, Laurie Holden bei praėjusiųjų metų „Comic Con Baltics“ viešėjusio aktoriaus Ross Marquand. Tikime, kad dėl savo atliktų vaidmenų ir fanams puikiai pažįstamos charizmos S. Ogg bus vienas įsimintiniausių Lietuvą iki šiol aplankiusių Holivudo aktorių“, - sako D. Krasauskas.