Dainininkė žiniasklaidai neseniai patvirtino, kad susitikinėja su 27 metų anglų aktoriumi Joshua Sasse`u, vaidinančiu amerikiečių seriale „Galavant“.

„Taip, tai iš tiesų bus romantiškos Kalėdos. Jei anksčiau šiais metais būtumėt manęs paklausę, kaip atrodys mano Kalėdos, tikrai būčiau atsakiusi ne taip. Taigi mano gyvenime įvyko siurprizas ir negaliu būti laimingesnė“, - prisipažino dainininkė Kylie Minogue.

Žvaigždė pirmą kartą pamatė dar 2007 metais sukurtą savo vaškinę kopiją. Ji buvo aprengta tokiais pačiais drabužiais, su kuriais K. Minogue pozavo savo naujausio albumo „Kylie Christmas“ viršeliui.

„Visada žinojau, kad kada nors sukursiu kalėdinį albumą ir šių metų birželį nutiko taip, kad užbaigiau virtinę vasaros koncertų ir turėjau šiek tiek erdvės, aiškumo likusių metų horizonte. Pamaniau, taip, esu pasirengusi įrašyti kalėdinį albumą, bet jei atvirai, maniau, kad šiemet neturėsiu laiko jį įrašyti. Tai turėjo būti sekantys metai. Tačiau tada visi mane užgriuvo tarsi tona plytų ir pradėjo raginti: „Ne, įrašinėk jį šiais metais“, taigi tai buvo tobulas metas“, - pasakojo K. Minogue.

Net praėjus aštuoniems metams nuo tada, kai buvo sukurta jos vaškinė kopija, K. Minogue juokavo įžvelgianti vieną nesikeičiantį panašumą.

„Vis dar laukiu augimo spurto. Jo nebuvo. Ji neužaugo, aš neužaugau“, - teigė K. Minogue.

Naujausias K. Minogue albumas yra jos 13-asis studijinis albumas. Jame dainininkė bendradarbiauja su Iggy Popu, Jamesu Cordenu, Franku Sinatra ir Danii Minogue. K. Minogue visame pasaulyje yra pardavusi daugiau kaip 68 mln. savo albumų kopijų.