Iškilmingame atidaryme dalyvavo visi keturi bene garsiausios pasaulio popgrupės ABBA nariai – Agnetha, Bjornas, Benny ir Anni-Frid.

Skelbiama, kad į šventę restorane, įsikūrusiame visai šalia „Grina Lund“ pramogų parko, visi keturi buvę ABBA nariai atvyko atskirai, kartu pozuoti fotografams jie taip pat nepanoro.

Vienas iš buvusių ketvertuko narių Benny Anderssonas žurnalistus patikino, kad grupės atsikūrimo klausimas nesvarstomas – apie tai negali būti nė kalbos.

Šou vykdantysis prodiuseris Bjornas Ulvaeusas sako, kad teminis restoranas „Mamma Mia! The Party“ nuotaiką pasiskolino iš visame pasaulyje didelio populiarumo sulaukusio miuziklo ir filmo „Mamma Mia!“, tačiau siužetas – visai kita istorija.

„Mamma Mia! The Party“ pasakoja apie restorano savininką Nikosą, jo darbuotojus ir šeimą.

Istorija nukelia į Graikijos salą, o restoranas Stokholme transformuotas į Nikosui priklausančią taverną, kur auga alyvmedžiai, čiurlena fontanas ir tvyro Viduržemio regiono kvapai. Lankytojai kviečiami įsitraukti į graikiško stiliaus vakarėlį, kur skamba ABBA muzika, vyksta siautulingi šokiai ir skamba dainos. Šio projekto vadovas B. Ulvaeusas taip pat atmeta grupės sugrįžimo galimybę.

Miuziklas „Mamma Mia!“, kurį parašė britų dramaturgė Catherine Johnson, paremtas grupės ABBA dainomis. Pirmą kartą jis buvo pastatytas 1999 metais. Kūrybos procese dalyvavo tiek B. Ulbaeusas, tiek B. Anderssonas.
Kaip teigia organizatoriai, miuziklą visame pasaulyje pažiūrėjo 55 mln. žmonių.

2008 metais sukurtas kino filmas, kuriame pagrindinius vaidmenis atliko tokios žvaigždės kaip Meryl Streep ir Pierce‘as Brosmanas.