Japonijoje itin populiarių vadinamųjų kapsulių viešbučių įkvėpta bendrovė „Pop & Rest“ judriame Londono „Shoreditch“ rajone siūlo keturias savotiškas miego saleles – tamsius levandomis kvepiančius kambarėlius poilsiui.

Čia pailsėti užsukę londoniečiai gauna ir kamštukus ausims bei kaukę akims – kitaip tariant, viską, kas padės be vargo atsiriboti nuo aplinkos.
Vienas iš „Pop & Rest“ klientų – mados bendrovės vadovas Graeme‘as Danielis. Jis teigia, kad šia paslauga nuo birželio, kada ji ir imta teikti, jis jau pasinaudojo net kelis kartus. 58 metų vyras įsitikinęs: tai puikus būdas pailsėti ir bent trumpai išjungti smegenis.

28 metų Mauricio Villamizaras ir jo kolega Yoannas Demontas tokią verslo idėją sugalvojo mąstydami, kiek daug ir sunkiai dirba Londono gyventojai, kokia įtempta jų dienotvarkė. Anot M. Villamizaro, šiuo metu „Pop & Rest“ per savaitę sulaukia nuo 30 iki 35 lankytojų, tarp kurių daug laisvai samdomų specialistų.

M. Villamizaro teigimu, jo tikslas – mieste įrengti kuo daugiau tokių poilsių oazių, o galiausiai savo verslą išplėsti į kitus miestus ir net šalis.