Tiesa, komikas ir dainininkė jėgas kol kas apjungė tik kino ekrane. Vasario pradžioje kino teatruose pasirodysiančio filmo „AŠ Žvaigždė.“ žiūrovai M. Stonkų ir M. Pundziūtę išvys kaip grupės „Capital M“ narius. Likus trims savaitėms iki filmo premjeros duetas kviečia susipažinti Lietuvos publikai pristatydamas savo hitą „Žemė plokščia“.

Duetas gerbėjus pakerėti nusprendė tikru vaizdų cunamiu, kurį 40 žmonių kūrybinė komanda filmavo net 16 valandų. Milžiniškas LED ekranas, kabantis tiesiog ore, neoninėje aplinkoje ant balto arklio sėdintis nuogas Mantas, „ugniniais antakiais“ pasipuošusi Monika ir paslaptinga jų virtualios realybės patirtis kadilako bagažinėje. Visa tai – vaizdo klipe, kurį galite pamatyti jau dabar.

Nors tai – tik pirmasis „Capital M“ kūrinys, kurį išgirs klausytojai, duetas net neabejoja, jog dar iki filmo premjeros jų grupė sulauks gerbėjų. „Man atrodo, daina tikrai kabinanti. Aš ją kasdien dainuoju duše. Na bent jau priedainį“, - juokėsi M. Stonkus.

Filme komiko vaidinamas atlikėjas siekia, jo manymu, pelnytai jam priklausančios šlovės. Juk, kaip ir pats skelbia dainoje, jis – žvaigždė, be kurios Žemėje būtų gerokai šalčiau ir nemaloniau. Visas Manto spalvingas charakteris filme „AŠ Žvaigždė.“ atsiskleis jau vasario 2 d.