Vakare, kai visi grįžta iš pliažo ir apsirengę gražiausiais drabužiais žygiuoja Palangos podiumu vadinamoje pagrindinėje gatvėje, miestas atgyja, o verslininkai vos spėja suktis siūlydami pačias įvairiausias pramogas.

Vos pradėjęs kelionę per Basanavičiaus gatvę Orijus atrado įdomių pasilinksminimo vietų bei įvertino jų kainas. 9D kiną išbandyti siūlantys verslininkai kvietė į kelių minučių seansus su visais galimais specialiais efektais už 4,50 euro, o greta dirbantis vaikinas siūlė pasinerti į virtualią realybę už 5 eurus.

Norintiems labiau žemiškų pramogų – striptizas vos už 3-5 eurus. Būtent tokią kainą Orijui pasakė merginos, kurios dirbo gatvėje ir kvietė praeivius užsukti į Basanova klubą. Merginos prasitarė, kad akcijų metu erotiškus reginius galima pamatyti už 1 eurą!

Čia pat Orijus pastebi Palangos suvenyrų kioską, kuriame mažo magnetuko kaina – 5 eurai. „Visai neseniai buvau Kipre, pavyzdžiui, ten toks pats magnetukas kainuoja eurą, bet šitie, matyt, geresni”.

Orijus nepraleido progos apsilankyti ir pagrindinėje kurorto gatvėje duris atvėrusiame iliuzijų muziejuje. Šiame name lankytojai turi galimybę tapti ne tik iliuzijos dalimi, pamatyti bei parodyti save kitiems nestandartinėje aplinkoje ir situacijose, bet ir gauti žinių apie mus supantį pasaulį bei praplėsti jo suvokimo ribas.

Orijus suskubo prisėsti prie bendro stalo su dabartinės šalies valdžios atstovais ir išlenkti bokalą.

Triukšmingoje ir siautulingoje kurorto dalyje, kurioje vyksta koncertai Orijus apžvelgė repertuarus. Verslininkai patvirtino, kad naujoji Palangos žvaigždė yra Natalija Bunkė – jos solo koncertai bei pasirodymai su grupėmis YVA ar POP Ladies yra patys populiariausi.