Ne tik Zalyginai augina paršelius, miniatiūriniai paršeliai Rusijoje darosi vis populiaresni, socialiniuose tinklalapiuose mirga jų nuotraukų, be to, rusai žavisi kinų tradicija, bylojančia, kad namuose gerai turėti gyvūną, kuris yra ateinančių metų simbolis.

Kinų naujieji metai, prasidėsiantys 2019 m. vasarį, bus Kiaulės metai.
Tiesa, Zalyginai sako, kad norintys auginti namuose mini paršelius dažnai nesuvokia, su kokiais sunkumais teks susidurti. Pavyzdžiui, ne visi žino, kad mini – nėra paršelių veislės pavadinimas, taip vadinamos visos mažųjų paršelių rūšys. Kai kurių rūšių paršeliai gimę būna delno dydžio. Po kelių mėnesi jie gali užaugti iki 50 kg sveriančio paršelio, kuriam reikės daug dėmesio ir priežiūros.

Neatsakingiems šeimininkams gali pasirodyti per sunku auginti tokį gyvūną, todėl kartais paršelius palieka.

Ksenija Remizova turi daug veiklos, artėjant kinų Naujiesiems metams. Remizova su savo penkiais mini paršeliais rodo spektaklį, savo trupę ji vadina „Moulin Oink teatru“. Papuoštos spalvingais kostiumais kiaulaitės groja gitara, stovi ant pagalvėlių ir linki žiūrovams laimingų Naujų metų, išvyniodamos plakatą. Ksenija sako, kad mini paršeliai greitai mokosi, visų triukų išmoksta per kelias minutes. Moteris sako, kad jos sukelia pozityvių emocijų.