Corinos kūnas buvo ištapytas nuo viršugalvio iki pat kojų pirštų galiukų. Mėlynai nudažytos jos kojos buvo apautos juodos ir geltonos spalvų dažų batais. Virš kelių jos išpieštos aukso spalvos hieroglifais. Ant oranžine spalva nuspalvintos krūtinės nutūpė didžiulis mėlynas vabalas. Ir tai tik kelios jos įvaizdžio detalės.

Corinos kūną ištapė dvidešimtmetė kūno tapybos entuziastė iš Pietų Afrikos Respublikos Carla Gouws, kuri šiuo menu susidomėjo tik prieš metus. Jaunoji kūrėja dalyvavo vienoje iš dvylikos keturias dienas trukusio festivalio programų. Iš viso daugiau nei 200 menininkų iš 50 valstybių kiekvienais metais sutraukiantis festivalis – jau 21 metus skaičiuojanti kūno tapybos tradicija.

Kūrėjų duetas iš Brazilijos Jonathanas Pavanas ir Alisson Rodrigues dalyvavo komandų programoje. Jie savo modelį Thiago pavertė žmogaus ir spalvingų gyvūnų hibridu. Savo kūrinį menininkai pavadino „Pasaulio kultūra“. Prie Thiago pečių brazilai pritvirtino drakonų galvas, ant krūtinės jam išpiešė dramblio galvą, o kojas išmargino įvairių žvėrių kailio raštais.