Penktas eilėje prie sosto esantis 33 metų karalienės Elžbietos II anūkas princas Harry ir 36 metų Meghan, kuri geriausiai žinoma vaidmeniu amerikiečių seriale „Suits“, susižadėjo lapkritį Londone.

M. Markle, kuri pasirodymui viešumoje su sužadėtiniu pasirinko juodos ir baltos drabužių derinį, sakė „esanti labai laiminga“. Pora išėjo laikydamiesi už rankų.

Žurnalo „Tatler“ mados redaktorė Sophie Goodwin sako, kad pora atrodė tiesiog puikiai – laimingi, elegantiški ir įsimylėję.

„Manau, kad ji ištobulinusi savo stiliaus taisykles, kurios niekada nenuvilia, ir jų griežtai laikosi visais gyvenimo atvejais. Ji turi nuostabius plaukus, visada atrodo tiesiog nepriekaištingai, ideali oda, ideali figūra. Ji turi visas savybes, reikalingas tobulai išvaizdai. Ji puikiai supranta, koks gyvenimas jos laukia, koks svarbus bus jos įvaizdis. Apie tai turės galvoti kiekvieną mielą dieną, kaskart eidama į viešumą. Turės geriau apgalvoti, kokius drabužius pasirinkti ir ką jais nori pasakyti. Ar ji palaiko amerikiečių dizainerius, ar britų, kokią žinutę savo apranga nori perduoti – apie tai nuolat galvoja visi karališkosios šeimos nariai. Tai puikiai suprato princesė Diana, puikiau supranta Karalienė, kuri niekada nevilki juodai. Ji visada atrodo spalvingai, ją lengva išskirti minioje. Manau, kad ji niekada nebepasikeis. Grįžtant prie Meghan, jos apranga greičiausiai primins savotišką uniformą, stiliaus pasirinkimai turėtų būti atsargūs“, -Pasakoja „Tatler“ mados redaktorė Sophie Goodwin:

Pora 2018 metų pavasarį tuoksis Kensingtono rūmų Notingamo kotedže.