Gabija Lokytė, viena iš projekto favoričių, po praėjusio sekmadienio laidos susidūrė su skaudžia diagnoze –ant dalyvės balso stygų susiformavo dariniai, kurie Gabijai apsunkino pasiruošimą didžiajam finalui – merginai pradėjo dingti balsas, o gydytoja išrašė intensyvų gydymo kursą antibiotikais ir kiekvieną dieną daromomis lašelinėmis.

Tačiau nepaisant to, mergina vis tiek dalyvaus finale, o finalas didžiojoje arenoje reikalauja išskirtinio pasiruošimo bet kokiomis sąlygomis. Deja, Gabijos Lokytės pasirodymas repeticijoje nuvylė projekto vokalo trenerę Rositą Čivilytę ir muzikos prodiuserę Agnetą Gabalytę.

„Dabar padainavai dar blogiau nei prieš tai, nes labai aiškiai parodei man, kad tu nori man dabar piktai atsakyti į tai, ką aš tau pasakiau. Nežinau, mes šito numerio neturime“, – repeticijos dokumentinėje medžiagoje kalba Agneta Gabalytė.

„Ateiti į repeticiją ir padainuoti ne taip, kaip žada per pasirodymą, yra daugiau negu neteisinga. Kam tuomet mes su Rosita esame ir kokiu būdu galime jai padėti pasiruošti, jei ji neatsakingai nusprendžia repeticijoje padainuoti puse kojos? „Aš padarysiu“ netenkina, reikia padaryti čia ir dabar. Pagrindinis dėmesys dabar turėtų atitekti stulbinančiam pasirodymui, ko, deja, iš Gabijos repeticijos metu aš nepajutau. Ji gali daugiau parodyti negu „ožiukus“. Gabija protinga mergina, aš manau, kad ji išvadas padarė ir dabar įnirtingai ruošiasi finalui ir gydo savo balsą“, – situaciją komentuoja A. Gabalytė.

Pati Gabija pripažįsta – repetuoti negalint dainuoti pilnu balsu iš tiesų nėra lengva, tačiau teisintis nė nežada – finale ji pasirodys taip, kaip priklauso.

„Laukia pats svarbiausias „Lietuvos balso” etapas – finalas, todėl neleidžiu sau galvoti, kas bus, jeigu nepagerės. Tikiu, kad balsas atsigaus ir viskas bus gerai. Privalo būti gerai”, – užtikrintai situaciją komentavo Gabija.

Įspūdingas „Lietuvos balso“ finalas jau šį sekmadienį 19:30 val. Vilniaus „Siemens“ arenoje ir tiesiogiai per LNK.