Likus vos dienai iki Šv. Kalėdų, kurias visi mokytojai saugiai sutiks namuose, Justinas Jarutis, Monika Liu, Donatas Montvydas ir Monique šventiniame vaizdo įraše atskleidė geriausias savo gyvenime gautas dovanas bei tas, kurios džiaugsmo neatnešė.

Kartu su prisiminimais apie kalėdines dovanas mokytojai pasidalino ir itin asmeniškais linkėjimais vienas kitam, atskleisdami, ko, jų manymu, labiausiai kitąmet reikia kolegai mokytojui.

„Justinui Jaručiui, savo mylimam kolegai ir bičiuliui, linkiu išmokti gerai žaisti šachmatais, kad pagaliau laimėtų prieš mane bent keletą kartų iš eilės. Taip pat linkiu nesustoti ir toliau kurti dainas taip, kaip jam dabar tai puikiai sekasi, o trečias dalykas, kaip ir visiems, – meilės, meilės, meilės!” – būsimiems metams Justinui Jaručiui linki Monika Liu.

„Donatui palinkėčiau pirmiausiai, kad mažiau stresuotų ir mažiau išgyventų. Antras dalykas tai, kad jam toliau sektųsi dainų kūryboje ir kad jis degtų tuo visą likusį gyvenimą. Trečia, kad ateinantys metai mums visiems būtų dosnesni. 2021-ieji yra mūsų vilties metai“, – šypsodamasi savo linkėjimą sako Monique.

Kokių dalykų Monique ir Monikai Liu palinkės Donatas Montvydas ir Justinas Jarutis bei kokios dovanos mokytojus džiugina, o kokios yra net nuliūdinusios – pamatyti galite šventiniame vaizdo įraše.