Įtampa projekte pakils iki tokio lygio, kad jos neatlaikę dalyviai nebesutramdys ašarų, o kai kuriems, dėl didžiulės įtampos, prireiks net medikų pagalbos.

Prieš pat dvikovų laidos filmavimą, Donato Montvydo į duetą paskirtos merginos Justė Kraujelytė ir Monika Marija Paulauskaitė verkė abi. Justė graudinosi kiekvieną kartą, bandydama įsijausti į joms skirtos dainos žodžius ir bijodama iškristi, o Monika ašarų nebesuvaldė... dėl fizinio skausmo. Merginos savijautą pamatęs Donatas Montvydas, delsti neketino nei minutės – kuo skubiau iškvietė greitąją pagalbą.

„Turėjau problemų su sveikata. Man atrodo buvau pasitempusi nugarą prieš mėnesį, bet su skausmu susidorojau ir vis praeidavo. Bet šiandien pasilenkiau ir pajaučiau, kad kažkas nugaroje negerai dedasi, pradėjo svaigti galva“,- apie situaciją kalbėjo Monika, kuri vėliau, ją apžiūrėjusiems gydytojams rekomendavus vykti į ligoninę, priėmė sprendimą su skausmu kovoti vaistais ir filmavimo nepraleisti.

Ar dalyvės kenčiamas skausmas paveiks jos pasirodymą dvikovų scenoje ir kaip Monikai ir Justei po tiek emocijų pavyks sudainuoti duetu, pamatyti bus galima jau šį sekmadienį 19:30 per LNK.