„Kai turiu galimybę pabūti su delfinu, mane apima žodžiais sunkiai nupasakojamas jausmas. Į Klaipėdos delfinariumą ateinu kiekvieną dieną išskyrus pirmadienį, nes tada visiems būna poilsio diena“, – DELFI pasakoja Tina.

Baseine su šiais žaismingais žinduoliais ji stengiasi praleisti kuo daugiau laiko. Dieną treniruojasi su delfinais tiek, kiek leidžia treneriai, o vėliau tiesiog atsisėda priešais baseiną ir stebi jo gyventojus, kaip jie plaukioja ir bendrauja tarpusavyje.

„Delfinariumas yra hipnotizuojanti vieta. Netgi prašau darbuotojų, kad išvarytų mane iš čia, nes užsibūnu visą dieną, – juokiasi K. Navickaitė-Tina.

Jauna moteris prisipažįsta, kad delfinai kardinaliai pakeitė jos gyvenimą. Dabar jame atsirado daug ramybės.

„Kadangi ateinu čia nuo ankstyvo ryto, pusę dienos nedingsta šypsena. Jei yra rūpesčių ar įtampos, ji ištirpsta ir tampa nebeaktuali. Dabar mano gyvenime atsirado veiksmas, kurio anksčiau nebuvo – draugystė. Ji tokia artima. Ateiti čia nesunku, o išeiti nelengva. Delfinai yra tobuli ir stebuklingi gyvūnai, o su jais užsimezgusi draugystė yra tobula. Kaip ir mano tobulas partneris Argas“, – džiaugiasi „Delfinai ir žvaigždės“ dalyvė.

Todėl delfinus iš pirmo žvilgsnio įsimylėjusiai Tinai su šiais vandens žinduoliais nebuvo sunku rasti bendrą kalbą.

„Per rytines repeticijas jie kartais būna išsibalansavę ir nesusikaupę. Bet per filmavimus visi susiima ir būna atsakingi. Per pirmus filmavimus buvo daug jaudulio, tačiau aš pasitikiu jais, jie pasitiki manimi. Nėra taip svarbu, jei kuris numeris nepasiseka. Bendri mūsų pasirodymai yra tiesiog gražios draugystės išraiška“, – pabrėžia ji.