Šis piešinys – paskutinis iš aštuonių, nuo pirmadienio atsiradusių skirtingose Paryžiaus vietose. Dauguma iš jų skirta pabėgėlių problemoms ir buvo išpiešti vargingesniuose Prancūzijos sostinės rajonuose.

Per teroristinį išpuolį „Bataclan“ koncertų salėje 2015 metų lapkričio 13 dieną ginkluoti teroristai pradėjo šaudyti į pasiklausyti koncerto susirinkusius žmones. Mieste įvykdyta ir daugiau koordinuotų išpuolių, per kuriuos iš viso žuvo 130 žmonių.

Ant „Bataclan“ avarinių durų Banksy nupiešė veidą po šydu slepiančią ir rankoje nosinę laikančią merginą. Tokiu būdu jis siekia atiduoti duoklę „Islamo valstybės“ teroristų organizuotų išpuolių aukoms. Pastato avarinės durys piešiniui pasirinktos taip pat ne atsitiktinai: pro jas išpuolio metu ištrūko dalis žmonių.

Banksy Paryžiuje turi daug gerbėjų. Birželio 26 dieną prie naujo piešinio būriavosi ir jį fotografavo grupelė turistų ir vietinių.

Nors dalis naujų Banksy kūrinių Paryžiuje per kelias valandas buvo sugadinti, piešinys ant „Bataclan“ avarinio išėjimo durų birželio 26 dienos vakarą dar buvo nepaliestas.