Iš pirmo žvilgsnio ši retrospektyvinė menininko paroda tarsi kelionė į S. Guptos Indiją, kur jis įkvėpimo semiasi iš buities ir kasdienių daiktų: pradedant virtuvės rakandais ir baigiant pietų dėžutėmis ar vežimėliais lagaminams.

Bene garsiausias indo kūrinys – iš stalo įrankių ir nedidelių kibirėlių sukurta didžiulė kaukolė, pavadinta „Very Hungry God“ (liet. Peralkęs Dievas).

Poezija, dvasiniai reikalai ir socialiniai klausimai – trejybė, kurią galima apčiuopti kiekviename jo kūrinyje. Bronzos ir aliuminio skulptūra iš vėžimėlių lagaminams ir suvynioto čiužinio „Vehicle for Seven Seas“ (liet. Transportas vandenynams) kalba apie migraciją ir daiktus, kuriuos žmonės su savimi pasiima, norėdami pradėti naują gyvenimą, žurnalistams paaiškino kūrėjas.

Kūrinys „Faith Matters“ (Liet. Tikėjimo svarba) – dėlionė iš daugybės plieninių pietų dėžučių ir varinių termosų, besisukančių sušių padėkle.

Seniausias parodos eksponatas – vaizdo instaliacija „Pure“ (liet. Tyrumas), kurioje nufilmuota, kaip karvių išmatomis išsitepęs menininkas prausiasi po dušu.