„Sundance“ kino festivalyje pristatytas ir žiūrovų simpatijų sulaukęs „Erelis Edis“ pasakoja tikrą britų žiemos sporto žvaigždės Eddie Edwardso istoriją. Nuo pat mažų didžiausia jo svajonė buvo dalyvauti olimpinėse žaidynėse. Tačiau ja niekas netikėjo, nes Edis sirgo sunkia kaulų liga, todėl iš jo svajonės tapti sportininku šaipėsi ne tik bendraamžiai, bet ir gydytojai.

Kuriant „Erelį Edį“ Dexteriui Fletcheriui teko dirbti su ryškiausiomis nūdienos žvaigždėmis: su milijoninius honorarus gaunančiu australų aktoriumi Hugh Jackmanu, kuris suvaidino Eddie trenerį Bronsoną Peary, ir su kylančia britų kino žvaigžde Taronu Egertonu, sužibėjusiu nuotykių komedijoje „Kingsman. Slaptoji tarnyba“.

Pažadėjęs sudalyvauti „Erelio Edžio“ DELFI premjeroje Vilniuje Dexteris Fletcheris pakvietė į Lietuvą atvykti ir abu filmo pagrindinius aktorius, kurie mūsų šalies žiūrovams siunčia filmuotus linkėjimus:

Dexteris Fletcheris asmeniškai Lietuvos publikai filmą „Erelis Edis“ pristatys kovo 23 d. 19 val. raudonojo kilimo DELFI premjeroje Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Vingis“. Tą pačią dieną filmas bus rodomas ir kituose „Forum Cinemas“ kino teatruose, o į visos Lietuvos kino sales atkeliaus balandžio 1 d.