„Šiek tiek house stiliaus muzikos, truputis hiphopo. Kodėl? O gi todėl, kad Harry yra sakęs, jog jam tokie muzikos stiliai artimi ir įdomūs. Tikrai neblogas derinys vestuvių puotai. Manau, kad apsilankęs mūsų radijo stotyje ir pasiklausęs įvairios muzikos, jis apsistos būtent ties šia“, - pasakoja radijo laidų vedėja Gloria Bay.

Brikstono gyventojai, kurių daugumą sudaro atvykėliai iš Karibų jūros šalių, karališkąją porą sutiko itin šiltai. Radijo stotis „Reprezent FM“ buvo įkurta 2008 metais. Tai vienas iš projektų, kuriais bandoma sumažinti nusikalstamumą rajone. Jo tikslas – padėti jauniems žmonėms įgyti profesiją, susijusią su darbu radijo stotyje ir pramogų pasauliu. Dauguma radijo stotyje dirbančiųjų jaunesni nei 25 metų.

Šios radijo stoties laidos skirtos konkrečiai jauniems ypatingų poreikių žmonėms. Pavyzdžiui, tiems, kurie susiduria su įvairiomis psichologinėmis ir psichinėmis problemomis. Tai labai artima princui Harry. Jis aktyviai dalyvauja labdaringoje veikloje ir programose, susijusiose su sveikata.