Abu dalyviai scenoje nėra naujokai, tačiau šį sekmadienį abu atlikėjai duetu dainuos pirmą kartą. Ir nors tiek Greta, tiek Gražvydas scenoje yra įpratę būti solistais, jų dvikovoje atliktas duetas ne tik iš savo vietų pakels areną bei mokytojus, bet ir sukels dar nematytą Ingos Jankauskaitės reakciją. Mokytojai emocijų nuslėpti nebepavyks – filmavimo metu I. Jankauskaitė nesutramdys ašarų.

„Šita dvikova yra pati sunkiausia Ingai. Repeticijų metu mes visi sėdim savo kėdėse ir stebim jūsų pasirodymus. Inga atsistojo po jūsų repeticijų, pirmiausia sekė keiksmažodis, tada ji pasakė: „Ką man su jumis daryti“, tuomet apsiverkė ir išėjo... Čia yra užkulisiai to, ko žiūrovai nemato“, – po dalyvių pasirodymo laidoje sakys Donatas Montvydas, išdavęs, jog I. Jankauskaitė ašarų sulaikyti negalėjo jau repeticijų metu.

„Aš iš tikrųjų išsikankinau ir noriu, kad tai baigtųsi kuo greičiau“, – laidoje prieš pasakydama savo sprendimą kalbės Inga, kuri tik patvirtins Donato žodžius – šios dvikovos sprendimas yra pats sunkiausias per visą penktąjį sezoną.

„Natūralu ir dėsninga, kad ne visos dvikovos yra tolygios, tačiau šita net ir žiūrint iš laiko perspektyvos – jaudina. Abu jie – stiprūs, ryškūs, lygiaverčiai. Todėl, kad ir kaip dėliotum ir kaip bandytum racionaliai pagrįsti argumentus, kodėl renkiesi vieną, o ne kitą, vis tiek suvoki, kad emocijos ima viršų. Ta atsakomybė slegia, tačiau iš esmės tokios akimirkos yra dovana – muzika turi jaudinti. Ši dvikova ypatinga. Niekada nepamiršiu“, – apie būsimoje laidoje patirtas emocijas sako I. Jankauskaitė.

Jausmų ir emocijų audrą sukėlusi laida – jau šį sekmadienį 19:30 val. per LNK.