Kalbėdamas apie sėkmę, muzikos pasaulio žvaigždė išlieka itin kuklus, tačiau neslepia, kad tikisi nemažai iš lapkričio 27 dieną perleisto albumo pasirodymo.

„Dainoje „Liquid Spirit“ yra eilutės: „Stebėk, kas nutinka padvelkus gaiviam vėjui nuo vandens, sutikusio perdžiūvusią žemę“ – jas galima interpretuoti kaip žmonėms suteikiamą savotišką galimybę išgirsti muziką, ją atrasti: ją gavę, ją pamils. Artėjame prie milijono parduotų kopijų, taigi galiu drąsiai pasakyti – taip, žmonėms ši muzika patinka“, - pasakojo dainininkas Gregory Porteris.

G. Porterio bendras projektas su britų elektroninės muzikos duetu „Disclosure“, pristatytas 2015 metų vasarą, kaip reikiant papildė ir taip gausų dainininko gerbėjų visame pasaulyje būrį.

Be to, G. Porteris neatmeta galimybės ateityje padirbėti ir su dar keliomis britų muzikos žvaigždėmis.

„Labai norėčiau padirbėti su Stingu. Būtų labai įdomu. Jis turi kelias dainas, kurių kitu žodžiu nepavadinsi – džiazas. Nuostabių ausį glostančių džiazo baladžių – taip, manau, kad jis išskirtinio talento kūrėjas. Daug tokių. Tikrai daug. Turiu omenyje, tokių, kurie dainuoja tiek džiazą, tiek kokybišką popmuziką. Adele. Ei, ar aš ištariau Adeles vardą? Adele, paskambink man. Adele, paskambink man!", - juokėsi Gregory Porteris.

Panašu, kad bent jau artimiausiu metu atlikėjo ir dainų kūrėjo gyvenimas sėslesniu netaps – 2016 metais G. Porteris leisis į koncertinį turą.