Lapkričio 18-ąją ketvirtajį albumą „Waves“ išleisiančios grupės „Freaks on Floor“ vaizdo klipą dainai „Star“ kūrė režisieriai Klementas Davidavičius ir Laurynas Valkiūnas iš kūrybinės kompanijos „Scuare“.

Ši komanda yra pridėjusi rankas prie naujausio Ericos Jennings klipo „The Perfect Time“ ar Vaido Baumilos klipo dainai „Panama“.

Jame gerbėjai pamatys tai, ko tikrai dar nematė: Justino Jaručio šokį apsitempus „speedo“ kelnaitėmis ir vešlius tarsi Garfildo kailis Roko Beliukevičiaus ūsus.

„Star“ vaizdo klipe – ištuštėjęs biuras ir po darbo valandų čia užsilikęs vyrukas. Bejausmėmis akimis jis dėpso į ekraną, kol išgirsta skambant intensyvų roko kūrinį ir ima šokti. Nuobodulį pakeičia energija, o biuro ramybę užtvindo nevaržomos laisvės jausmas.

„Kaip šokame, kai mūsų niekas nemato?, – taip trumpai vaizdo klipo idėją pristato jo režisieriai. – Norėjome efektingai parodyti žmogų, išsilaisvinantį iš rutinos ir taisyklių. Galvodamas, kad jo niekas nemato, jis šoka ir nebijo, ką apie jį pagalvos kiti. Vyrukas nesustoja ir tada, kai jį pastebi į biurą atėjęs apsaugos darbuotojas. Tik išsilaisvinęs ir nusimetęs kaukes, tampi tikruoju savimi“.

„Star“ filmavimas vyko naktį, ištuštėjusiame „Quadrum“ biurų pastato paskutiniame aukšte.

„Vaizdo klipas susideda iš dviejų vientisai nufilmuotų kadrų. Viena kamera seka biuro darbuotoją, kita – apsaugininką, – pasakoja režisieriai. – Mums pasisekė, kad ir Justinas, ir Rokas gana neblogi aktoriai ir pavyko iš keleto bandymų visą klipą nufilmuoti vos per tris valandas“.