Pasirinkta dainos tema yra labai reikšminga atlikėjui ir aktuali visuomenei - vaikai gali pasiekti gyvenime visko ir tapti geriausiais pasirinktoje srityje, jei atkakliai dirbs ir kantriai sieks užsibrėžto tikslo.

„Kai kūrėme šią dainą kartu su amerikiečiu Caleb Sutton, kurį šiuo metu prodiusuojame aš ir Andrius Lideikis bei Olandijos muzikos prodiuseriu JUMÉ, kuris neseniai pasirašė sutartį su pasauline leidybine kompanija „BMG Talpa Music“, mes siekėme, jog daina kuo labiau atitiktų Eurovizijos standartus. Mes padarėme viską, kad daina skambėtų šiuolaikiškai, būtų greito tempo, melodinga, lengvai įsimenanti, skleistų pozityvias emocijas, bet svarbiausia, jog skleistų aktualią žinią“, – teigia atlikėjas.

Vaizdo klipe yra šeši personažai – krepšininkas, lenktynininkas, muzikantas, lankininkė su negalia, plaukikė ir šokėjas.

„Kartu su puikia komanda – operatoriumi ir režisieriumi Mantu Sadausku, režisuojančiu fotomenininku Audriumi Dzimidavičiumi bei vadybininku Andriumi Lideikiu, filmavome vaikus, kaip jie auga, o paskui parodėme žinomą krepšininką Artūrą Gudaitį, lenktynininką Vytautą Švedą, baleto šokėją Nerijų Jušką ir kitus garsius žmones, kaip tą patį vaiką, tačiau jau pasiekusį savo karjeros aukštumų“, – apie naująjį vaizdo klipą atvirauja atlikėjas Sasha Song.