„Nauji metai – tai trys šimtai šešiasdešimt penkios galimybės savo gyvenimą pakeisti, padaryti geresnį ar tiesiog kitokį. Niekas jūsų 2020-ųjų metų nepadarys sėkmingų, tai – tik jūsų atsakomybė. Linkiu drąsos, jėgų ir noro šią atsakomybę bei privilegiją priimti su džiaugsmu“, – skaitytojams linkėjo A. Jagelavičiūtė, išgyvenanti chaotiškiausius metus savo gyvenime.

Kaip ir praėjusiais metais, taip ir šiais – kalėdinis žurnalas pristatytas kartu su vyrišku „L'Officiel Hommes“ numeriu, kurio viršelyje šį kartą pozavo dainininkas E. Dragūnas-SEL.

„Džiaugiuosi, kad šio žurnalo puslapiuose sugulė vyrų, kurie leidžia sau būti tikrais, kitokiais, kurie turi drąsos neapsimetinėti, nebijoti būti pasmerkti už tai, ką sako ar daro, istorijos. Tai kūrybingų, talentingų, sėkmės palytėtų ir nebūtinai patogių asmenybių istorijos. Visos jos skirtingos, bet – tikros. Tad to ir palinkėsiu pasitinkant 2020-uosius – tikrumo ir nepaprastų gyvenimo istorijų. Juk tik tai, kas tikra, yra be galo įdomu“, – sakė S. Vaitulionis, tapęs „L'Officiel Hommes“ vyr. redaktoriumi.