„Groti ne sau, o žiūrovui reikia, aišku, yra įvairūs stiliai, muzikantai, kurie užsidaro savyje ir nepastebi publikos, tačiau mes taip nedarome, nes žinome, kad daug geriau veikia, kai bendrauji su žmonėmis. Antra - tikėti, norėti ir kad patiktų. Trečia - sutikti savo kelyje tinkamų žmonių. Filmuodami „Į Venesuelą“ vaizdo klipą sutikome režisierių Saulių Baradinską, taip pat galima išskirti Deimantę Kanclerytę, kuri pati savo jėgomis užsiėmė mūsų vadybos reikalais", - savo patirtimi dalinosi grupės būgnininkas Karolis Steponavičius.

Lietuvos muzikos verslo asociacija kviečia į rugsėjo 8-9 dienomis vyksiantį tarptautinį muzikos mainų festivalį-konferenciją „What‘s Next in Music?“, kur aktualiausiomis temomis pranešimus skaitys ir apie muzikos ateitį diskutuos daugiau nei 40 pranešėjų iš Lietuvos bei užsienio šalių.

Dvi dienas truksiančioje konferencijoje bus aptarti visi svarbiausi šių dienų muzikos klausimai – muzikos kūrimas, jos aktualumas šiuolaikiniam klausytojui, lietuvių atlikėjų galimybės užsienyje, rinkodaros naujovės, muzikinių vaizdo klipų kultūra, muzikos žurnalistika ir daugelis kitų.