„Tai buvo beprotiškai geras jausmas, nes išėję į sceną jautėme milžinišką malonumą, o iš žiūrovų gavome dar daugiau. Kai dalyvauji tokiame koncerte supranti, jog nesi pagrindinis, o greičiau sudėtinė vykstančio didžiulio dalyko dalis, kai tu tiesiog leidi kažkam nešti tave", - praėjus kelioms dienoms po pasirodymo savo potyriais dalinosi A. Mamontovas.

Muzikos kūrėjas žiūrovams pasiūlė kelionę laiko mašina su įspūdinga scenografija, apšvietimu ir, aišku, nostalgija kvepiančiomis dainomis.

„Po tokio patyrimo, renginio kelias dienas jautiesi išsunktas, tačiau taip pat labai daug gavęs. Iš pradžių jauti fizinį nuovargį, po to atsiranda psichologinis. Kai tai, į ką tu eini labai ilgai, galų gale atsitinka, po to lieka tuštuma. Kas toliau? Ką toliau daryti, neįsivaizduoju", - mintimis apie ateitį dar neskuba dalintis menininkas.

Vaizdo reportaže pamatysite išskirtinį A. Mamontovo interviu DELFI.TV komandai bei portale dar nerodytus fragmentus iš didžiojo koncerto. Jūsų dėmesiui - „Vieną kartą Paryžiuje", „Geltoni krantai", „Saulės miestas" ir kitų grupės FOJE kūrinių ištraukos.